Dissabte, 16 de febrer

MENÚ DEL DIA

1r plat:

escudella de galets
sopa de peix
entremès variat amb amanida
amanida de formatge de cabra amb fruits secs i vinagre de mòdena
pastis de tonyina
amanida catalana
fideuada
espaguetis a la carbonara
patates d’olot amb enciam

2n plat:

entrecot amb guarnició (suplement 3€)
xai a la brasa amb patates i allioli
galta de porc al forn amb patates i allioli
broqueta de pollastre amb patates i ou ferrat
conill al forn amb patates i allioli
cassoleta de cap i tripa de vedella
peu de porc gratinat
sardines fresques a la planxa
variat de lluç i calamars a la planxa amb patates

2 plats, pa, beguda i postres 18.00 € IVA INCLÒS

MENÚ INFANTIL

espaguetis, hamburgueses i patates

10 Euros pa, beguda i postres IVA INCLÒS

Deixa un comentari