Dissabte, 16 de novembre

MENÚ DEL DIA

1r plat:

escudella de galets amb pilotilles
sopa de peix
entremès variat amb amanida
amanida de formatge de cabra amb fruits secs i vinagre de mòdena
amanida catalana
faves i pèsols a la catalana
patates d’olot amb enciam
macarrons gratinats

2n plat:

entrecot amb guarnició a la brasa 300gr (suplement 2€)
xai a la brasa amb patates i allioli
bistec a la planxa amb patates
broqueta de pollastre amb patates i ou ferrat
pollastre al forn amb patates
galta de porc al forn amb patates i allioli
peu de porc gratinat
variat de lluç fresc i calamars a la planxa amb patates

2 plats, pa, beguda i postres 18.00 € IVA INCLÒS

MENÚ INFANTIL

macarrons, hamburguesa casolana i patates

10 Euros pa, beguda i postres IVA INCLÒS

Deixa un comentari