Dissabte, 20 de juliol

MENÚ DEL DIA

1r plat:

gaspatxo casolà
crema de porros freda
sopa de peix
entremès variat amb amanida
amanida de formatge de cabra amb fruits secs i vinagre de mòdena
amanida catalana
macarrons gratinats
cargols a la catalana
pebrots del piquillo amb brandada de bacallà

2n plat:

pollastre rostit amb prunes i pinyons
xai a la brasa amb patates i allioli
broqueta de pollastre amb patates i ou ferrat
galta de porc al forn amb patates i allioli
conill al forn amb patates i allioli
cap i tripa de vedella
peu de porc gratinat
sardines fresques
variat de lluç fresc i calamars a la planxa amb patates

2 plats, pa, beguda i postres 18.00 € IVA INCLÒS

MENÚ INFANTIL

macarrons, hamburguesa i patates

10 Euros pa, beguda i postres IVA INCLÒS

TANCAT PER VACANCES
DEL 2 AL 26 D’AGOST
AMBDÓS INCLOSOS

Deixa un comentari