Dissabte, 25 de gener

MENÚ DEL DIA

1r plat:

escudella de galets amb pilota
sopa de peix
entremès variat amb amanida
amanida de formatge de cabra amb fruits secs i vinagre de mòdena
amanida catalana
espaguetis a la napolitana (salsa tomàquet)
patates d’olot amb enciam
faves i pèsols a la catalana

2n plat:

entrecot de 300 gr a la brasa amb guarnició (suplement 2€)
galta de porc al forn amb patates i allioli
broqueta de pollastre amb patates i ou ferrat
pollastre al forn amb patates
xai a la brasa amb patates i allioli
cap i tripa de vedella
peu de porc gratinat
sardines fresques
variat de lluç i calamars a la planxa amb patates

2 plats, pa, beguda i postres 18.00 € IVA INCLÒS

MENÚ INFANTIL

espaguetis, hamburguesa i patates

10 Euros pa, beguda i postres IVA INCLÒS

Deixa un comentari